SAMSUN / ONDOKUZMAYIS - Karagöl Şehit Arif Çetin Ortaokulu

Ekm

Kurumumuzda İngilizce öğretmeni Özge Berber rehberliğinde yürütülen Water Matters eTwinning projesi kapsamında Ekim ayı çalışmaları tamamlandı. Öğrencilerimiz dijital ortamda proje logosu hazırlayıp su farkındalığı konusundaki öntesti tamamlamışlardır.

Ekm

“13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü” kapsamında;  düzenlenen  tatbikatta öğrencilerimize sivil savunmanın önemi hakkında ve  afete hazırlık konusunda farkındalık oluşturulmaya çalışıldı.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı.Programın hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü programı gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.